CLAUDIU FILIMON

Cu profundă tristețe în inimi și durere în suflete, anunțăm trecerea la cele veșnice a lui

CLAUDIU FILIMON
62 de ani

OM frumos și bun, a trăit modest și curat, găsind bucurii în lucruri mărunte și desăvârșite, descoperind măiestria divină în fiecare frunză, floare, fluture, răsărit… iar de acum apus. Model de iubire, altruism, generozitate, bunătate și profesionalism, CLAUDIU a fost o prezență luminată în viețile noastre, un om cu un suflet nobil, generos și plin de compasiune, a adus bucurie și liniște celor din jur, prin bunătatea sa și zâmbetul său blând.
Plecarea lui lasă un gol imens în viețile noastre, dar amintirea sa va rămâne vie, prin calitățile sale deosebite și dragostea pe care a oferit-o tuturor celor din jur.
CLAUDIU va trăi mereu în inimile noastre, iar amintirea sa va fi o sursă de putere pentru noi toți.

Ne rugăm pentru iertare și mântuire, pentru odihna și pacea lui depline. În aceste momente dificile, apreciem susținerea și gândurile dumneavoastră pioase.
Ultimele bătăi ale inimii sale pe lumea aceasta au fost susținute de sângele donat de prietenii știuți și neștiuți. Pentru aceasta vă suntem profund recunoscători!

Cei care doresc să își ia rămas-bun de la CLAUDIU o pot face la Biserica din Parcul „Cancicov”.

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 17 noiembrie, la ora 12.30, la Biserica din Parcul „Cancicov”, iar înmormântarea la Cimitirul Central.

Cu dragoste și respect,
Familia