PETRU PLĂCINTĂ

Stimați prieteni și parteneri,

Cu profundă tristețe în suflete, vă aducem la cunoștință că am pierdut un membru drag al echipei noastre.

Domnul

PETRU PLĂCINTĂ

președintele Cybernet Autocenter, a plecat dintre noi, lăsând un gol imens în inimile noastre și în întreaga noastră firmă.

De numele domnului președinte Plăcintă se leagă dezvoltarea unor companii și grupuri agro-industriale emblematice pentru Bacău, inclusiv dealerul auto Cybernet Autocenter.

A coordonat personal toate investițiile realizate de compania noastră vreme de aproape un sfert de secol și ne-a inspirat pe toți prin profesionalismul, pasiunea, dedicarea și eficiența cu care a abordat fiecare provocare. Cu eleganță, rigoare și precizie a găsit mereu cele mai bune soluții și s-a asigurat că sunt puse în practică la cele mai înalte standarde. A fost un lider respectat și iubit de întreaga echipă, iar absența sa lasă un gol profund în inimile noastre.

În aceste momente de durere și tristețe, ne unim în jurul directorului general Mircea Plăcintă și al familiei sale, oferindu-le întreaga noastră compasiune și susținere.

Vom păstra amintirea domnului Petru Plăcintă în inimile și gândurile noastre și vom continua să îi onorăm munca și moștenirea în tot ceea ce facem.

Înmormântarea va avea loc duminică, 9 aprilie 2023, ora 13.00, la Cimitirul „Învierea Domnului”.