EUGEN VERMAN

Despre Tatăl nostru, ziaristul și scriitorul

EUGEN VERMAN

care în aceste zile de adâncă durere și tristețe pentru noi s-a ridicat la ceruri spre a se întâlni cu veșnicia în grădinile Edenului, ne vom aminti de-acum înainte doar cu mărturisitoarele cuvinte de iubire și recunoștință „a fost odată” un părinte a cărui icoană vie păstrată în inimi ne va însoți clipele, zilele și anii.

Dimpreună cu această mărturisire, ținem să le adresăm sincere mulțumiri tuturor celor care au fost alături de noi, prin prezența la ceremoniile funeste, prin mesaje de condoleanțe și cuvinte de împărtășire a doliului care ne-a cernit chipurile: colegi, prieteni, cunoscuți, cititori ai cărților și articolelor celui dispărut. În mod deosebit transmitem un sincer mesaj de mulțumire ziarului „Deșteptarea”, care și-a pus cu generozitate coloanele la dispoziția mesajelor și cuvintelor ce-au evocat memoria ilustrului nostru dispărut.
Considerând că un singur cuvânt – „MULȚUMIM” este cel mai potrivit pentru a ne exprima sentimentele față de acest gest de noblețe, și totodată cea mai recunoscătoare rugăciune pe care o putem rosti spre a ne exprima întreaga noastră gratitudine și recunoștință. Și pentru care rămânem profund îndatorate.

Margareta, Lucica și Georgeta Verman