EUGEN VERMAN

Ochii ne plâng, inimile ne sunt cernite, iar durerea pe care o trăim este de nerostit la despărțirea de părintele nostru drag, iubitor și iubit fără asemuire, cel al cărui chip ne va rămâne pentru veșnicie în sufletele îndoliate,
                                         

 EUGEN VERMAN

Ai fost icoana făcătoare de minuni a vieților noastre fericite, tatăl ce ne-a vegheat cu grijă și dragoste fiecare pas creșterea, educarea și împlinirile de astăzi, pentru care  îți vom păstra o recunoștință fără de margini. Și te încredințăm, Tată al nostru, că vei rămâne pe mai departe părintele care și-a dedicat întreaga viață familiei, mamei noastre și fetelor tale, un model de dăruire fără de margini pentru binele nostru. Făcând din  toate acestea profesiunea de credință a vieții Tale. Îți mulțumim cu întregul prinos al sentimentelor de recunoștință pe care le nutrim și în aceste momente de dureroasă cumpănă. În viață fiind, te-am iubit foarte mult. După ce ai plecat, continuăm să te iubim la fel de mult. Și te încredințăm că în inimile noastre locul tău și al mamei noastre nu va fi luat de nimeni altcineva.  

Adio, tată drag. Drumul spre veșnicie să-ți fie lin, iar somnul netulburat!

Trupul neînsuflețit  este depus la capela Bisericii Sf. Nicolae.
Slujba înmormântării va avea loc duminică, 19 septembrie 2021, ora 13:00 la Capela Bisericii Sf. Nicolae după care cortegiul se va deplasa la Cimitirul Militar Sf. Gheorghe.

Fiicele tale Margareta, Lucica și Georgeta, împreună cu ginerii, nepoata și nepotul