TELETIN ION SANDU

După 66 de primăveri, la 8 mai 2017 când lui

TELETIN ION SANDU

i s-a frânt destinul vieții și a intrat sub aripa neagră a morții: Tristețea acelei zile ne-a fost mângâiată de ecoul cântecului „HRISTOS A ÎNVIAT DIN MORȚI” –înfrumusețat de vocea diafană a preotului Viorel Ivan.
Ai trecut prin doi ani de suferință, când ai căpătat o carieră de bolnav și ai fost redus la inactivitate. Suferința nu te-a îngenunchiat, nu ți-a furat demnitatea și ai păstrat permanent o decență elementară, să suferi fără să te plângi. Ne mirăm și acum, cât de înaltă ți-a fost mărirea și ce adâncă ți-a fost căderea. Și în această primăvară care șovăie, văduvită de soare, dar cu ploaie de flori, spun tot lucruri triste, că viața ne-a cam obosit și că învăț în fiecare zi să trăiesc fără tine.
Dar, hai să și te bucur, să-ți spun că am finisat căsuța eternă, cavoul și am scris o carte în care am adunat toți anii și toate visele pe care le-am croit împreună.
Toți cei dragi te păstrează în inimă, pe omul energic, de societate, comunicativ, simpatic, binevoitor și vesel. Vei rămâne pentru noi, o stea care înfrumusețează bolta cerească.

ADIO!
Rodica soție, și toți cei dragi ție.