VÂRLAN VASILE

Din lanțul marii noastre familii s-au rupt rând pe rând cele două verigi care au fost cele mai puternice și de mare însemnătate pentru noi, copiii. Ne știam ocrotiți și aveam de la cine să cerem un sfat. Aceștia au fost părinții noștri dragi și iubitori.

Mămica ne-a părăsit în urmă cu 9 ani și tăticul,

VÂRLAN VASILE

și-a încheiat misiunea pe care a avut-o pe acest pământ, acum 40 de zile.

Astăzi cetele îngerilor își deschid aripile ca să îl primească în împărăția Cerului, să-și continue viața veșnică alături de mămica care, în această lume a trăit o frumoasă poveste de iubire și respect timp de 57 de ani.

Dragul nostru părinte ai fost flacăra vie a familiei noastre. Dragostea ta ne-a ocrotit tot timpul, mâinile tale au trudit din greu pentru noi. Toată viața ți-ai dedicat-o pentru binele celor dragi, ai ajutat, ai sfătuit atât cât ți-a stat în putință. Pentru tot ce ai făcut pentru noi îți sărutăm mâinile cu profund respect și recunoștință.

Dumnezeu să îți primească sufletul în lăcașul luminii și al bucuriei veșnice. Te iubim și îți ducem dorul! Copiii, ginerele și nurorile, nepoții și strănepoții! Comemorarea va avea loc la Cimitirul Central astăzi, 29 iunie 2017, ora 12,30.